X

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doe je zo.

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiƫnten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent.Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiƫneregels:

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Met vriendelijke groet,

Marcel Bakker (Fysio Oudehaske)

Dry Needling

Wat is dry needling?

Dry needling is een behandelmethode die geschikt is voor spiergerelateerde klachten. Kenmerkend is dat de klacht in de spier wordt behandeld. De fysiotherapeut prikt met dunne naalden in de verdikkingen in de spieren. Deze verdikkingen worden door dit aanprikken snel en effectief ontspannen. Dry needling kan succesvol worden toegepast bij pijnlijke en stijve spieren maar ook bij verkorte spieren of spieren die door een ongeluk of operatie niet goed willen herstellen. Wilt u weten of dry needling geschikt kan zijn voor uw klachten? Neem dan gerust contact op met Klaske via het contactformulier op de site.

Naar boven

© 2017 Fysio Oudehaske

PRONIEK