X

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doe je zo.

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiƫnten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent.Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiƫneregels:

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Met vriendelijke groet,

Marcel Bakker (Fysio Oudehaske)

Methode Eply

De methode Eply wordt toegepast bij mensen met duizeligheidklachten. De behandeling is een combinatie van behandeling in de praktijk en huisoefeningen. Bij de behandeling in de praktijk maakt de fysiotherapeut met uw hoofd bepaalde bewegingen die een aantal seconden vastgehouden worden. De oorkristallen die de duizeligheid veroorzaken kunnen zich zo verplaatsen naar een minder gevoelig gedeelte van uw oor. In de meeste gevallen is er binnen 1 week een zeer grote vooruitgang te merken. Vaak is er een combinatie met verminderde mobiliteit van de nek. Dit wordt ook meegenomen in de behandeling.

Zorg dat iemand u na de behandeling thuis kan brengen i.v.m. eventueel nawerken van de behandeling.

Naar boven

© 2017 Fysio Oudehaske

PRONIEK