De Therapeut

image3Marcel Bakker is in de jaren negentig na een studie aan de CALO begonnen als docent lichamelijke opvoeding. Al snel besloot hij verder te studeren. Dit werd de studie Fysiotherapie aan de Academie van Thim van der Laan in Utrecht. Na zijn afstuderen vond hij vlot een baan in een middelgrote praktijk. Eerst in loondienst en vanaf 2000 als maat in de maatschap.

De praktijk groeide door en al gauw had de praktijk meerdere fysiotherapeuten in dienst. Het managen van een grotere praktijk neemt veel tijd. Tijd die Marcel graag aan de patiënten besteed. Daarom ging het roer ging om en is hij op 1 januari 2015 praktijk Fysiotherapie Oudehaske gestart.

Marcel heeft in de loop van de jaren een aantal opleidingen gevolgd om de mensen nog beter van dienst te kunnen zijn. Erg enthousiast is hij over de Methode Marsman, een vorm van manuele therapie, waarmee hij in 2007 is gestart. Verder volgde hij een scholing om fysiotherapeutische echo’s te maken. Een scholing myofasciale therapie en een scholing fysiotherapie bij COPD en astma sluiten de rij.

Eind 2017 heeft Marcel het certificaat van de verbijzondering Oedeemtherapie gehaald.

Naar boven

© 2017 Fysio Oudehaske

PRONIEK