X

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doe je zo.

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent.Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Met vriendelijke groet,

Marcel Bakker (Fysio Oudehaske)

De Therapeuten

Marcel Bakker

Marcel is in de jaren negentig na een studie aan de CALO begonnen als docent lichamelijke opvoeding. Al snel besloot hij verder te studeren. Dit werd de studie Fysiotherapie aan de Academie van Thim van der Laan in Utrecht. Na zijn afstuderen vond hij vlot een baan in een middelgrote praktijk. Eerst in loondienst en vanaf 2000 als maat in de maatschap. De praktijk groeide door en al gauw had de praktijk meerdere fysiotherapeuten in dienst. Het managen van een grotere praktijk neemt veel tijd. Tijd die Marcel graag aan de patiënten besteed. Daarom ging het roer ging om en is hij op 1 januari 2015 praktijk Fysiotherapie Oudehaske gestart.

Marcel heeft in de loop van de jaren een aantal opleidingen gevolgd om de mensen nog beter van dienst te kunnen zijn. Erg enthousiast is hij over de Methode Marsman, een vorm van manuele therapie, waarmee hij in 2007 is gestart. Verder volgde hij een scholing om fysiotherapeutische echo’s te maken. Een scholing myofasciale therapie en een scholing fysiotherapie bij COPD en astma sluiten de rij.

Eind 2017 heeft Marcel het certificaat van de verbijzondering Oedeemtherapie gehaald. Als laatste verbreding van het vak heeft hij in september 2019 een cursus Blessurepreventie hardlooptechniek gevolgd.

BIG nr. Marcel 69047346904

Rixt IJntema

In juli 2021 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds november 2021 werkzaam bij fysiotherapie Oudehaske. Mijn passie is sport, sport kijken, zelf sporten en sporters behandelen. Denk hierbij aan knie-, heup- en rugklachten. Tijdens het behandeltraject zie ik het als mijn uitdaging om samen met u te werken aan een persoonlijk geformuleerd doel en spoedig herstel.

Wekelijks sta ik iedere woensdag en donderdag voor u klaar in de praktijk in Oudehaske.

BIG nr. Rixt 69929644604

Naar boven

© 2017 Fysio Oudehaske

PRONIEK