X

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doe je zo.

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent.Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Met vriendelijke groet,

Marcel Bakker (Fysio Oudehaske)

De Therapeuten

Marcel Bakker

Marcel is in de jaren negentig na een studie aan de CALO begonnen als docent lichamelijke opvoeding. Al snel besloot hij verder te studeren. Dit werd de studie Fysiotherapie aan de Academie van Thim van der Laan in Utrecht. Na zijn afstuderen vond hij vlot een baan in een middelgrote praktijk. Eerst in loondienst en vanaf 2000 als maat in de maatschap. De praktijk groeide door en al gauw had de praktijk meerdere fysiotherapeuten in dienst. Het managen van een grotere praktijk neemt veel tijd. Tijd die Marcel graag aan de patiënten besteed. Daarom ging het roer ging om en is hij op 1 januari 2015 praktijk Fysiotherapie Oudehaske gestart.

Marcel heeft in de loop van de jaren een aantal opleidingen gevolgd om de mensen nog beter van dienst te kunnen zijn. Erg enthousiast is hij over de Methode Marsman, een vorm van manuele therapie, waarmee hij in 2007 is gestart. Verder volgde hij een scholing om fysiotherapeutische echo’s te maken. Een scholing myofasciale therapie en een scholing fysiotherapie bij COPD en astma sluiten de rij.

Eind 2017 heeft Marcel het certificaat van de verbijzondering Oedeemtherapie gehaald. Als laatste verbreding van het vak heeft hij in september 2019 een cursus Blessurepreventie hardlooptechniek gevolgd.

BIG nr. Marcel 69047346904

Klaske Sikkes

Klaske is in 2011 gestart met de opleiding Fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Na vier en een half jaar studeren heeft ze in februari 2016 haar diploma gehaald. Daarna is ze vrijwel direct aan de slag gegaan bij een praktijk ik Noordwolde waar ze tot op heden nog steeds 4 dagen in de week werkt. Sinds maart 2019 is ze op woensdag in de praktijk in Oudehaske te vinden! Ook zij moet zich net als alle andere fysiotherapeuten blijven ontwikkelen en ze heeft dat inmiddels o.a. gedaan met een cursus dry needling waarbij je met een dun naaldje de verharde plekken in een spier kunt aanprikken.

BIG nr. Klaske 99920890204

Naar boven

© 2017 Fysio Oudehaske

PRONIEK