X

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doe je zo.

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiƫnten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent.Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiƫneregels:

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Met vriendelijke groet,

Marcel Bakker (Fysio Oudehaske)

Klachtenregeling

Wanneer u tevreden bent horen we dat graag. Mocht u niet tevreden zijn of een klacht hebben, dan horen we dit uiteraard ook graag. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de mail info@fysio-oudehaske.nl of tel. nr. 06-21550449. Kunt u met ons niet uit de klacht komen, dan zijn we aangesloten bij de Klachtenregeling en Geschillencommissie Fysiotherapie. Kijk hiervoor op de website van het KNGF www.defysiotherapeut.com. Indiening van een klacht bij het KNGf dient bij voorkeur digitaal te gebeuren. Indien nodig kan het ook schriftelijk. Een klachtenformulier hiervoor is te verkrijgen op de praktijk in de map huishoudelijk reglement of op de website van het KNGF.

Naar boven

© 2017 Fysio Oudehaske

PRONIEK