Fysiotherapie

U gaat naar de fysiotherapeut wanneer u problemen ervaart met bewegen of omdat u gezondheidsklachten hebt die mogelijk met bewegingsproblemen te maken hebben.

Fysiotherapie richt zich op het herstel en het ontwikkelen van optimaal bewegen afgestemd op individuele situaties. En dan hebben we het over bewegen in de ruimste zin van het woord.

Na het stellen van een diagnose, maakt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan om uw klachten zo snel mogelijk te verlichten. U kunt hierbij op professioneel advies rekenen en een therapeut die rekening houdt met uw wensen en mogelijkheden.

Ook kan het zijn dat u oefeningen mee krijgt naar huis om elke dag te doen om zo het genezingsproces te bespoedigen. Wanneer u door uw klachten niet naar de praktijk kunt komen, is het mogelijk om thuis behandeld te worden. Voor een behandeling aan huis kan een verwijzing van uw behandelend arts nodig zijn, afhankelijk van uw ziektekostenverzekeraar.

Bij twijfel over de aard van uw klacht zal de fysiotherapeut u doorverwijzen naar een specialist of uw huisarts.

Marcel Bakker is een Registertherapeut en is BIG geregistreerd. Dit houdt in dat hij verplicht is regelmatig bij te scholen zodat zijn kennis up to date is.

Wist u dat u ook zonder een verwijzing van de huisarts naar de fysiotherapeut kunt? Wanneer u denkt fysiotherapie nodig te hebben, dan kunt u via D.T.F. ( directe toegankelijkheid fysiotherapie) gelijk bij de fysiotherapeut terecht.

Naar boven

© 2017 Fysio Oudehaske

PRONIEK